XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Iljaz Halimi

 

Biografia e Iljaz Halimit

Iljaz Halimi lindi në Tetovë më datë 07.02.1954 .Është i martuar dhe ka një fëmijë.

Fakultetin e kreu në Prishtinë në fakultetin e filozofik dega filozofi-sociologji .

Z.Halimi njeh gjuhën Angleze,Maqedone,Sërbo-kroate dhe Frenge

Gjatë viteve 1979-1998 ka punuar si profesor i sociologjisë dhe filozofisë në gjimnazin “Kiril Pejcinovic”-Tetovë

Karierën politike e filloj në vitin 1991,si kryetar i Partisë Demokratike Popullore (PDP),këtë funksion e barti deri në vitin 1997 në kongresin e bashkimit ,ku u bashkuan PPDSH dhe PDP ,atëher mori postin e nënkryetarit te PDSH .

Eksperienca Profesionale

1998-2002 Nënkryetar i Parlamentit të R.Maqedonisë

2002-2006 Deputet në Parlamentin e R.Maqedonisë

2006-2008 Zv.Minister në ministrinë e mbrojtjes të R.Maqedonisë

2009-2013 Udhëheqës  i Sektorit për veprimtari publike në Komunën e Tetovës

2013 – deri tani Udhëheqës i Sektorit pëe informim në Komunën e Tetovës

Kariera Politike

1990-1997 Kryetar i Partise Demokratike Popullore

1997-2007 Nënkryetar i Partisë Demokratike Shqiptare

2011- deri tani Kryetar i kuvendit qëndror të Partisë Demokratike Shqiptare

1998-2001 Anëtari këshillit të sigurimit shtetëror në R.Maqedonisë

1998-2002 Kryetar i seksionit të Frankofonisë në Parlamentin e R.Maqedonisë

2002-2006 Kryetar i komisionit për punë dhe politikë sociale në Parlamentin e R.Maqedonisë

1998-2006 Anëtarë i disa komisioneve dhe delegacioneve të parlamentit së R.Maqedonisë për bashkpunim ndërkombëtarë

 

2008- deri tani Anëtarë i këshillit të përgithshëm të partisë Transnacionale-radikale jo violente me seli në Romë 

 

 

Home
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image